Witlof Aanbieding – Clean Dutch Skincare

Op zoek naar aanbieding van Witlof Clean Dutch Skincare? Ben jij ook fan van Witlof Clean Dutch Skincare, of heb je er al veel over gehoord. Witlof Clean Dutch Skincare is in 2019 ontwikkeld en is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Een van de eerste volledig Vegan Nederlandse Skincare merken.  

Bij het ontwikkelen van Witlof Skincare is gekozen voor uitsluitend plantaardige ingrediënten. De combinaties van kalmerende bloemenwaters, herstellende oliën en plantenextracten die vitamines en anti-oxidanten leveren, voeden en verzachten je huid, waardoor je huid zichtbaar verbetert.

Witlof Clean Dutch Skincare. De producten zijn volledig vegan en zonder microplastics. Ze gebruiken geen parabenen of phenoxyethanol, geen op petroleum gebaseerde minerale oliën en wassen, geen synthetische parfums, en geen poly ethyleen glycol (PEG’s) En verder gebruiken ze ook geen siliconen, sulfaten of andere niet-natuurlijke stoffen die de huidbalans verstoren. Wat ze wel gebruiken zijn plantaardige bloemen waters en olieen, en vitamines en anti-oxidanten. Een prachtig nieuw Nederlands merk met een heldere filosofie. En witlof staat voor [with love], maar dat had je al door natuurlijk 

We hopen je zoveel mogelijk bewust te maken van wat gezonde huidverzorging nu is: waar heeft je huid nou echt wat aan en welke cosmetica ingrediënten kun je beter vermijden of zijn zelfs ronduit schadelijk? Kortom: Weet wat je smeert!

Ook gaat natuurlijke huidverzorging hand in hand met een betere leefomgeving. Met de keuze voor verpakking, specifieke biologische ingrediënten en het recycling project willen we op onze manier bijdragen aan een duurzamere en gezonde wereld.

Witlof Skincare: Liever natuurlijk oud, dan kunstmatig jong

Profiteer nu van Witlof aanbieding

Witlof aanbieding