Geplaatst op Geef een reactie

Vegan huidverzorging

vrouw kijkt met oog door opening in blad

Steeds meer mensen houden er een vegan levensstijl op na. Wil jij ook overstappen op vegan huidverzorging? De motivatie hiervoor kan verschillend zijn. Feit is dat als je om deze planeet geeft, dat je dan dierlijke producten steeds meer of zelfs helemaal gaat vermijden. En ook je huidverzorging is hier een belangrijk onderdeel van.

vegan huidverzorging

Vegan is meer dan het label “natuurlijk”

Vegan huidverzorging is de laatste jaren steeds meer in opkomst. En gelukkig kan een product niet “een beetje vegan” zijn. Maar een product is altijd 100% vegan of niet, daar kan geen misverstand over bestaan. Producten kunnen wel “een beetje”natuurlijk zijn. Maar daar trap je natuurlijk niet meer in, de merken dat zichzelf aanprijzen als natuurlijk maar wel chemische geurstoffen bevatten.

Vegan huidverzorging betekend dus dat een product helemaal geen dierlijke ingrediënten bevat. Merken die vegan zijn, gaan over het algemeen ook heel bewust om met de overige ingrediënten, en zijn dan ook vaak vrij van synthetische geur-, en kleurstoffen, vrij van micro-plastics en parabenen, en gebruiken verpakkingen die gerecycled kunnen worden.

Voor je huid zijn plantaardige ingrediënten heel goed. Ze worden goed opgenomen door je huid, en ze zorgen voor een goede balans in je huid. In deze webshop verkopen we alleen maar vegan producten. de Merken Witlof, Naif, Jennifer Young zijn 100% vegand. Van Dermalogica verkopen we alleen de vegan producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *