Thoclor

Thoclor Lab Series is een nieuw wetenschappelijk onderbouwd product gebaseerd op ons lichaamseigen immuun molecuul HOCL. Een veilig en natuurlijk ingrediënt dat de genezing versnelt, inflammatie stopt en beschermt tegen ziekteverwekkers terwijl het tegelijkertijd de huid verjongt GF1 Aftercare ondersteunt de huid na intensieve behandelingen zoals chemische peelings of IPL en bij wondgenezing

GF2 Skin Rejuvenation stopt inflammatie voor effectieve huidverjonging. En vermindert dus tevens ontstekingsreacties op de huid zoals Rosacea, Acne.

Het actieve ingrediënt genaamd hypochlorous acid (HOCl) is een natuurlijk geproduceerd molecuul, dat ook bekend staat als immuunmolecuul. In feite is dit de basis van het immuunsysteem van ons lichaam en wordt gevormd in de witte bloedcellen. Het heeft veel gezondheidsvoordelen. Het draagt bij aan de verjonging van de huid, maar heeft ook zeer krachtige desinfecterende eigenschappen. Het is aangetoond dat HOCl 80 – 100 keer effectiever is tegen virussen dan bleek (clorine1) én het is volledig natuurlijk en veilig.

Thoclor
Thoclor

Thoclor Labs bezit patent op een 100% stabiele en zuivere HOCL immuunoplossing (zonder andere giftige vormen van chloor of zout) die buiten het lichaam geproduceerd wordt. De unieke vervaardigingsmethode van Thoclor Labs levert een hoge kwaliteit en concentratie van HOCL. Een actief ingrediënt dat niet-toxisch, 100% zuiver en stabiel is.

Het actieve ingrediënt is 100% natuurlijk en veilig.

Thoclor Labs GF1 Aftercare is te gebruiken bij behandelingen als peelings, microblading, microneedling, laser, harsen, permanente make-up of andere invasieve behandelingen. Je past het zowel vóór de behandeling toe om te desinfecteren en alle pathogenen te verwijderen, als daarna voor een snel herstel en om roodheid, irritatie of zwelling te minimaliseren. De krachtige wondgenezende eigenschappen versnellen de genezing met wel 60 tot 70%. Dat is natuurlijk goed nieuws in een tijd waarin de populariteit van invasieve behandelingen snel groeit, mét het risico op infecties, zwelling en inflammatie en eventueel post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH).

GF2 Skin Rejuvenation bevat een lichtere concentratie HOCl. Het product herstelt bij regelmatig gebruik subklinische chronische ontstekingen in de huid, waardoor inflammaging stopt. Dit is belangrijk voor effectieve huidverjonging. Het is wetenschappelijk bewezen dat hypochlorous acid kan helpen om de genen, die verantwoordelijk zijn voor inflammatie, veroudering en ziekte, ‘uit’ te schakelen. Deze formule is ook goed bij acne, rosacea, gordelroos, koortsblaren en zonnebrand en biedt bij continu gebruik bescherming tegen ziekteverwekkers als bacteriën en envelopvirussen – waarschijnlijk ook tegen het coronavirus, wat een envelopvirus is.”

Koop het product hier: