Natuurlijke Huidverzorging – Merken

Natuurlijke huidverzorging merken. In deze wegschop vind je een aantal natuurlijke huidverzorging merken. Op dit moment hebben we een selectie van betaalbare natuurlijke huidverzorging merken. We zullen steeds verder uitbreiden met merken die hieraan voldoen.

We hebben merken in diverse prijscategorieën. Van zeer betaalbaar (Naïf, Jennifer Young), tot ietsje duurder (Dermalogica, Witlof) . Echte high end merken hebben we niet. Omdat we vinden dat goede huidverzorging ook betaalbaar mag blijven. Betaalbaar is een heel persoonlijk en rekbaar begrip. Wat de een betaalbaar vind voor huidverzorging, zal de ander nooit ervoor uitgeven. Feit is wel dat natuurlijke ingrediënten duurder zijn. Dat maakt dat als je huidverzorging wilt aanschaffen die 95% -100% natuurlijk is je ook begrijpt dat dat niet het goedkoopste potje in het schap is. Daarnaast spelen meer factoren een rol zoals welke ingrediënten en de dosering ervan.

Omdat ik zelf in cosmetica-land door de bomen het bos niet meer zag, ben ik deze webshop begonnen. Ik ben namelijk zelf voorstander van natuurlijke ingrediënten voor op mijn huid. Bewust smeren. Net zoals ik bewust eet. Dat heeft te maken met de huidproblemen als eczeem waar ik en mijn zoon mee te maken hebben gehad. Eczeem gaat vaak gepaard met een gevoelige huid. Deze huid moet je mild verzorge, en niet met allemaal uitdrogende chemische bestanddelen. Daarnaast vind ik het prettig om zoals ik al eerder schreef bewust te zijn van wat ik op mijn lichaam smeer. Je huid is toch je grootste orgaan, en als je dat vol smeert met allemaal parfums en onnodige chemicaliën, dan heeft dat invloed op je huid en lichaam.

Waar wil ik graag dat een product aan voldoet?

natuurlijke huidverzorging merken

✓ 95-100% natuurlijke ingrediënten
✓ Werkzaam/Huidverbeterend `
✓ Geen valse beloftes
✓ Betaalbaar

Kijk gerust eens rond op deze website. Heb je merken die je graag hier terug zou willen zien? mail ons dan en wie weet nemen we het op in het assortiment.

natuurlijke huidverzorging merken

Het perfecte voorbeeld van betaalbare natuurlijke huidverzorging

Naif is een merk dat is begonnen als baby verzorging, maar door zijn populariteit is het inmiddels een merk dat ook door volwassenen wordt gebruikt. Het is 100% natuurlijk, 100% vegan, en zeer geschikt voor een gevoelige huid bij zowel baby’s als volwassenen. En het grootste voordeel: het is zeer betaalbare natuurlijke huidverzorging.