Geplaatst op Geef een reactie

Huid kapot na bestraling?

https://jonasb3.sg-host.com jennifer young skincare

Is jouw huid kapot nadat je bestraling hebt ondergaan? Jennifer Young Skincare – huidverzorging bij chemo is een huidverzorgingsmerk voor mensen die een oncologische behandeling ondergaan of ondergaan hebben. De producten bevatten geen phyto-oestrogenen en zijn 100% natuurlijk. Tijdens en na chemo-therapie kan je huid extreem droog en gevoelig worden. Het is belangrijk dat producten die je tijdens chemo therapie voor je huid gebruikt niet te veel actieve ingrediënten bevatten. Dit omdat je huid vaak extreem gevoelig is geworden. de Defiant beauty lijn van Jennifer Young bevat daarom alleen milde ingredienten.

Huid verzorgen na chemo-therapie

Jennifer Young heeft de producten ontwikkeld in het verenigd koninkrijk, in samenspraak met oncologen en de medische wetenschap in Engeland. Zij heeft dit gedaan nadat ze besefte hoe kwetsbaar een huid is tijdens en na chemo-therapie, en hoe weinig producten specifiek voor deze doelgroep ontwikkeld zijn. Daar wilde ze wat aan veranderen. En met succes! Jennifer Young is in Engeland een autoriteit op het gebied van het verzorgen van de huid die chemo-therapie ondergaat. Ze heeft een trainingscenter opgericht en verschillende huidverzorgingslijnen.

Behandeling van je huid na bestraling

De producten zijn in glazen verpakkingen verpakt, zodat er geen microplastics of parabenen in de producten kunnen komen. Daarnaast zijn de producten dus niet irriterend en vrij van fyto-oestrogenen ( = plantaardige stoffen die de werking van het hormoon oestrogeen nabootsen) 

Wij zijn trots dit merk in Nederland te kunnen introduceren. Jennifer-Young Skincare -huidverzorging-bij-chemo geeft een oplossing bij de extreme omstandigheden waar een huid aan blootgesteld wordt tijdens chemotherapie. De verschillende producten zijn er voor zowel de gezichtshuid als de hoofdhuid. Maar ook voor het moment waarop je je haren verliest in het behandeltraject. Daarnaast is er een product voor de nagels en nagelriemen die extreem droog worden en afbrokkelen. Alle producten zijn effectief en met zo min mogelijk ingrediënten ontwikkeld, zodat er geen reactie kan ontstaan.

Jennifer Young skincare is in Engeland authoriteit op het gebied van huidverzorgingen huidbehandeling tijdens chemotherapie. Defiant beauty is de naam van de verzorgingslijn die je gebruikt tijdens de behandelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *