baba wie

Ik ben Hester en toen mijn zoon in 2002 met 6 weken oud ernstig eczeem kreeg, en ook de dermatoloog geen oplossing had, is mijn zoektocht naar de verzorging van een kwetsbare huid begonnen. Daar is ook mijn bewustzijn over wat smeer ik nu eigenlijk op mijn eigen huid gestart. Ik had zelf ook geen makkelijke huid en heb als puber en tot mijn 30e met acne geworsteld. Sinds 2008 heb ik mij verdiept in de werking van de huid, huidproblematiek en ingrediënten in cosmetica.

De markt van huidverzorging wordt echter steeds ondoorzichtiger. Iedere dag komen er nieuwe merken bij die allemaal beweren dat ze jouw huid kunnen transformeren. Merken rollen over elkaar heen en de term natuurlijk valt al snel. Als leek weet je niet meer wat te kiezen en heb je waarschijnlijk al heel veel uitgeprobeerd, en regelmatig zonder resultaat. Wat moet je nu gebruiken. Om wanhopig van te worden.

Bij het maken van die keuzes wil ik je helpen! Ik selecteer producten waar ik achter sta en die echt wat voor je huid doen. Ze zijn allemaal zonder chemische geur en kleurstoffen, zonder minerale oliën, zonder agressieve ingrediënten die je huid beschadigen, en niet op dieren getest. Een groot deel van de producten is 100% natuurlijk en/of vegan. Altijd bevatten de producten hoge doseringen aan actieve werkstoffen, zodat ze daadwerkelijk huid verbeterend zijn. Ik verkoop geen wonderen, maar wel goede producten die al heel veel mensen geholpen hebben aan een betere huid.

Babadou heb ik opgezet samen met mijn partner Jonas. Hij houdt zich vooral bezig met de functionaliteit, het uiterlijk en de logistiek achter de webshop.