Gezichtscrème mannen

Gezichtscrème voor mannen is niet gek. Ben jij een man en vraag je je steeds af of je wel de juiste producten gebruikt? Gebruik jij stiekem de crème van je vriendin? of gebruik je helemaal niets. Als jij als man je huid beter wil gaan verzorgen dan doe je er goed aan geschikte producten hiervoor aan te schaffen.

huidverzorging mannen

Een mannenhuid is nou eenmaal anders dan een vrouwenhuid, en de producten die je gebruikt kunnen ook anders zijn. Vroeger had je bij ieder merk wel een speciale mannenlijn. Dat leek een uitkomst, maar niet iedere mannenhuid is hetzelfde. Dus vaak was het product gemaakt voor de “gemiddelde mannenhuid”. Maar dat is natuurlijk niet wat je nodig hebt. Wat voor wensen heeft de man aan gezichtscrème mannen. We hebben een onderzoekje gedaan onder ruim 100 mannen, en dit kwam eruit naar voren.

 ✓ Het moet eenvoudig in gebruik zijn
 ✓ De geur moet niet te vrouwelijk zijn. Kortom niet te veel parfum, en niet te zoet
 ✓ Niet te vettig product, je wilt er niet uit zien als een glimworm
 ✓ Resultaat, we willen resultaat!  
 ✓ Makkelijk online te bestellen

Huidverzorging bij mannen, dit gebruik je!

Een mannenhuid is allang niet meer alleen maar een vette huid. Steeds meer mannen hebben een droge huid, of juist een wat gevoelige huid met roodheid en jeuk. Hieronder geven we advies welke gezichtscrèmes je kunt gebruiken. En we houden het eenvoudig voor je met 2 of 3 producten die je in de ochtend en avond gebruikt.

Heb jij een droge trekkerige huid? Gebruik dan deze producten!

Heb jij een huid die iets meer glimt, maar geen puistjes heeft?

Is jouw huid gevoelig (rood, schilferig, scheerirritatie)?

Heb jij nog acne (als volwassene)? Er is iets aan te doen.

Heb je nog vragen?

Heb jij nog vragen mail ons dan gerust voor een advies op maat. Want iedere huid is anders, en er is altijd wel een passend product.