Vegan huid detox

lachend meisje met zeep in gezicht

Detox je huid met met vegan huidverzorging. Wil je ook beter voor je huid gaan zorgen? Heb je onzuiverheden, puistjes, of juist een doffe en droge huid. Maar weet je niet waar je moet beginnen?

Detox dan je huid met vegan producten van Witlof 100% vegan Skincare . Ideaal nu je toch thuis aan het werken bent 😉 Je hebt hiervoor nodig de cleansing mousse, de balancing toner en de smooting peel.

detox je huid met vegan huidverzorging
  1. Je stopt met het gebruik van alle producten (dus ook make-up, foundations en zonnebrandproducten)
  2. Je gaat je huid twee keer per dag goed reinigen met de Witlof Cleansing Mousse en sprayt daarna de Witlof Balancing Toner op je gezicht om de zuurgraad van je huid weer op het juiste niveau te brengen. Als extra reiniging is het goed om eenmaal per week de Witlof Smoothing Peel te gebruiken.
  3. Deze manier van reinigen hou je minimaal twee, liefst vier weken vol, zónder het gebruik van een crème of olie. In gemiddeld 28 dagen hebben alle huidcellen in je gezicht zich vernieuwd en in die periode heeft je huid zich ontdaan van de meeste resten van synthetische stoffen, parfums en minerale olie die zich daarvoor in je huid hebben opgeslagen.

De eerste paar dagen zal je misschien een trekkerig gevoel kunnen hebben, of kunnen bultjes, puistjes of juist droge plekjes of schilfertjes ontstaan. Schrik hier niet van, maar geef je huid de tijd en je zult zien dat ze langzaam weer in haar natuurlijke balans komt. Je huid zal gezonder en schoner zijn dan daarvoor en beter functioneren. Daardoor glimt ze niet meer, is niet meer droog of dof, maar glanst en straalt!

Ga ervoor! detox je huid met vegan huidverzorging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *