Dermalogica Zonnefactor

De bekendste Dermalogica zonnefactor is de Sun Protection Sport SPF50. Oeh factor 50 hoef ik niet, dan wordt ik niet bruin is een veel gehoorde reactie. Maar als mensen eenmaal deze zonnefactor hebben geprobeerd, dan zijn ze fan voor het leven. Ik ga je uitleggen waarom.

dermalogica

Deze Dermalogica zonnefactor heeft een hoge factor en zorgt daardoor voor een goede bescherming van je huid. Desondanks wordt je met dit product toch bruin. Je bruint heel geleidelijk, zonder dat je verbrandt. Daardoor blijft je bruine kleur ook langer. De Sun Protection Sport smeert goed uit, en laat geen witte waas achter. Daarnaast is hij ook niet plakkerig. Ik heb van vele klanten positieve feedback gehad. Bijvoorbeeld bij het gebruik tijdens een potje tennis. Deze klant was totaal niet verbrand met deze zonnebrand. Terwijl je tijdens een wedstrijdje tennis zwetend en vol in de zon staan voor zeker 1,5 uur.

Een andere klant gaf aan dat haar zoon altijd last van zonne-allergie heeft, maar bij het gebruik van deze zonnefactor had hij hier geen last van. Deze zonnefactor is dus ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Dit product bevat ook een bescherming tegen zowel UV-A als UV-B. De UV-B stralen zorgen ervoor dat je huid verbrand. Dit merken we vanzelf wel op als we met te weinig bescherming in de zon zitten. Maar de UV-A stralen zijn eigenlijk veel schadelijker. Deze dringen dieper door in je huid en veroorzaken schade aan je cellen. Waardoor je huid sneller verouderd, maar ook waardoor huidkanker kan ontstaan. Een zonnefactor is dus een belangrijk product.