Betaalmethoden

Je kunt je online bestelling op verschillende manieren betalen.

iDeal:

Met iDeal betaal je in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent volgens dezelfde beveiligingseisen van jouw bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Fortis en ING.

Paypal:

PayPal is een wereldwijd online betaalsysteem waarbij enkel een e-mailadres nodig is voor het verrichten van betalingen. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. PayPal is een veilige, beschermde en gemakkelijke betaalmethode. Als je bij het afronden van je bestelling kiest voor PayPal wordt je automatisch doorgeleid naar de PayPal omgeving. Daar voer je je gegevens in en bevestig je je betaling.

Creditcard:

Je kunt je bestelling betalen met VISA en MasterCard. Wanneer je betaalt met een creditcard heb je alleen je creditcardnummer, tenaamstelling en einddatum nodig. Het te betalen bedrag wordt aan het einde van de maand van je rekening afgeschreven.

Bancontact: 

Met Bancontact bieden wij onze Belgische klanten een manier om te betalen via hun eigen vertrouwde en beveiligde bankomgeving.