Betaalbare natuurlijke huidverzorging

Betaalbare natuurlijke huidverzorging wat houdt dat nu eigenlijk in? Betaalbaar is een heel persoonlijk en rekbaar begrip. Wat de een betaalbaar vind voor huidverzorging, zal de ander nooit ervoor uitgeven. Feit is wel dat natuurlijke ingrediënten duurder zijn. Dat maakt dat als je huidverzorging wilt aanschaffen die 95% -100% natuurlijk is je ook begrijpt dat dat niet het goedkoopste potje in het schap is. Daarnaast spelen meer factoren een rol zoals welke ingrediënten en de dosering ervan.

Omdat ik zelf in cosmetica-land door de bomen het bos niet meer zag, ben ik deze webshop begonnen. Ik ben namelijk zelf voorstander van natuurlijke ingrediënten voor op mijn huid. Bewust smeren. Net zoals ik bewust eet. Dat heeft te maken met de huidproblemen als eczeem waar ik en mijn zoon mee te maken hebben gehad. Eczeem gaat vaak gepaard met een gevoelige huid. Deze huid moet je mild verzorgen. En niet met allemaal uitdrogende chemische bestanddelen. Daarnaast vind ik het prettig om zoals ik al eerder schreef bewust te zijn van wat ik op mijn lichaam smeer. Je huid is toch je grootste orgaan, en als je dat vol smeert met allemaal parfums en onnodige chemicaliën, dan heeft dat invloed op je huid en lichaam.

Waar wil ik graag dat een product aan voldoet?

Betaalbare natuurlijke huidverzorging

✓ 95-100% natuurlijke ingrediënten
✓ Werkzaam/Huidverbeterend `
✓ Geen valse beloftes
Vegan
✓ Betaalbaar

Op dit moment hebben we een selectie van betaalbare natuurlijke huidverzorging die hieraan voldoet. We zullen steeds verder uitbreiden met merken die hieraan voldoen.

We hebben merken in diverse prijscategorieën. Van zeer betaalbaar (Naïf, Jennifer Young), tot ietsje duurder (Dermalogica, Witlof) . Echte high end merken hebben we niet.

Kijk gerust eens rond op deze website. Heb je merken die je graag hier terug zou willen zien? mail ons dan en wie weet nemen we het op in het assortiment.

Naif betaalbare natuurlijke huidverzorging

Het perfecte voorbeeld van betaalbare natuurlijke huidverzorging

Naif is een merk dat is begonnen als baby verzorging, maar door zijn populariteit is het inmiddels een merk dat ook door volwassenen wordt gebruikt. Het is 100% natuurlijk, 100% vegan, en zeer geschikt voor een gevoelige huid bij zowel baby’s als volwassenen. En het grootste voordeel: het is zeer betaalbare natuurlijke huidverzorging.