Beste middel tegen Acne

Het beste middel tegen acne hebben wij voor jou geselecteerd. Hier bij Babadou zijn we kritisch op wat we zelf willen gebruiken. We willen dat onze huidverzorging werkzaam is, maar ook natuurlijke èn liefst een beetje betaalbaar (of anders met een leuke korting) en oh ja ook gemakkelijk in het gebruik.

Hier presenteren we het beste middel tegen acne

1. Thoclor

Thoclor werkt op de weerstand van je huid, en is een spray die je na het reinigen van je huid op je huid sprayt en dan even laat opdrogen. Daarna gebruik je de producten zoals een serum of crème. Thoclor is er in 2 varianten de GF1 en de GF2. GF1 gebruik je bij heftiger acne, en GF2 gebruik je bijvoorbeeld bij de hormonale acne die volwassen vrouwen vaak hebben.

2. Phitex

Phitex is een ander innovatie op het gebied van biotechnologie. Ook hier wordt de weerstand van je huid versterkt, waardoor deze beter in staat is om de ontstekingen gepaard met acne te bestrijden. Dit product spuit je op je beddengoed. Het werkt namelijk alleen als het in contact komt met katoen. Terwijl je slaapt verbeter je dus je huid. Het is daarom ook ideaal voor acne op je rug of andere plekken op je lichaam. Je sprayt dan het t-shirt in waarin je slaapt.

3. Dermalogica Reiniging

Je huid reinigen doe je overigens niet met alleen water, en zeker niet met zeep (want: veel te uitdrogend) Bij Acne gebruik je een geschikte reiniging. En wat ons betreft is de winnaar op het gebied van reiniging Dermalogica. Zij hebben voor de jongeren de Clear start foaming face wash en voor volwassenen de Clearing skin wash.

4. Speciaal voor pubers

De Clear start lijn van Dermalogica is speciaal ontwikkeld voor jongeren/pubers. Deze lijn is een ware topper. In mijn praktijk heb ik vele pubers behandeld met acne, en altijd waren zij zeer blij op het moment dat zij de producten uit de Clear start lijn gingen gebruiken. Start bijvoorbeeld met het kitje en afhankelijk van het resultaat daarvan kan je je verzorgingsritueel aanpassen.